|
yasarsolakxyz
|
 |
« : 31 Mart 2009, 09:31:22 » |
|
Japon' un biri, Rize'de bir kahveye girmiþ ve, herkese kafa tutmuþ : --- 'Var mý ? Aranýzda delikanlý ? Varsa çýksýn dýþarý...' TEMEL kapýya doðru yürümüþ,
--- 'Çýkýyorum ulan ! Görelim bakalým erkekliðini...' Birkaç dakika sonra, TEMEL aðzý-burnu daðýlmýþ bir vaziyette, kahveye geri dönmüþ... Peþinden de, JAPON kasýlarak içeri girmiþ ve kahvedekilere TEMEL'i göstererek :
--- 'Ona, 'Toyokumi' ustanýn, 'Katakori' tekniðiyle vurdum.' Ertesi gün JAPON yine gelmiþ. Yine meydan okuma. Yine TEMEL' den rest. Ve birkaç dakika sonra kapýda yine, aðzý-burnu daðýlmýþ bir TEMEL. Ve peþinden kasýlarak yaptýðý oyunu açýklayan JAPON :
--- 'Ona, 'Kuyotomi' ustanýn, 'Kihotomi' tekniðiyle vurdum.' Ertesi gün yine ayný hikaye. Dayak yemekten ayakta duramaz hale gelmiþ TEMEL ve hergün deðiþik bir stil kullanan JAPON :
--- 'Ona, 'Toyohama' ustanýn, 'Kimanto' tekniðiyle vurdum.' --- 'Ona, 'Tiyotoki' ustanýn, 'Kohimato' tekniðiyle vurdum.' .............. derken, Bu böyle bir hafta devam etmiþ. Ve sekizinci gün ! JAPON yine kahveye gelip, yine herkese kafa tutmuþ. JAPON' un restini gören yine TEMEL olmuþ tabii... Birkaç dakika sonra, herkes yine suratý daðýlmýþ bir TEMEL beklerken, Bu kez JAPON, aðýz-burun daðýlmýþ, hoþaf ! Kanlar içinde kapý da belirmiþ ? ? ?
TEMEL' de hemen arkasýndan girmiþ içeriye, JAPON' u göstererek :
--- 'Ona, 'Toyota' nýn 'Krikosuyla' vurdum' demiþ..
|