Hoþgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriþ yapýn veya kayýt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya týklayýn.

Kullanýcý adýnýzý, parolanýzý ve aktif kalma süresini giriniz
HARITA FORUM - Turkiyenin, Genis Kapsamli Harita Konusulan Bilgi Paylasim Merkezi...
Sayfa: [1]   Aþaðý git
Yazdýr
Gönderen Konu: *** HARÝTA MÜHENDÝSÝYÝM ANKARA'DA ÝÞ ARIYORUM....  (Okunma Sayýsý 559 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mira
Üye
*

Teþekkür sayýsý: 0
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 3

« : 02 Temmuz 2010, 08:25:41 »

Ankara'da ikamet etmem sebebi ile Ankara 'da iþ arýyorum. Afyon Kocatepe Üniversitesi Harita Mühendisliði bölümü mezunuyum. Okul bittikten sonra Ankara'da bir ilçe Belediye'nin Ýmar Müdürlüðünde 50 iþ günü staj yaptým. Stajýn ardýndan Ýmar Müdürlüðünde 9 ay aktif olarak çalýþtým. Yönetim deðiþikliði nedeni ile Belediyeden ayrýldým. Plan Uygulamasý(Parselasyon, Daðýtým vb.), Ýfraz, Tevhid, Yola Terk konularýnda tecrübeliyim. Hazýrlanan dosyalarýn Büyükþehir Belediyesinde ve Kadastro Müdürlüðünde takibini yaptým. Özel bir harita þirketinde 8 ay imar uygulamasý üzerine çalýþtým. Bir Ýlçe Belediyenin Ýmar Ýþlerini yaptýk. Büyük Þehir Belediyesinde dosya takibini yaptým. Çalýþtýðým Þirketin ekonomik kriz yaþamasýndan dolayý iþten ayrýldým. Ýyi derecede Netcad bilgim var. Alkol, sigara kullanmýyorum. Dürüstüm, çalýþkaným, sorumluluk sahibiyim. Ýþ konusunda kendime güvenim tamdýr.

Bildiðim Programlar:
•   WÝNDOWS
•   MÝCROSOFT  OFFÝCE
•   NETCAD
•   ARCGIS ( COÐRAFÝ BÝLGÝ SÝSTEMÝ

Kullanabildiðim Aletler:
Nivo, Total Station

Proje Deneyimim:
•   Yol Projesi Uygulamasý
•   Ýmar Projesi Uygulamasý
•   Arazi Toplulaþtýrma Projesi Uygulamasý
•   Coðrafi Bilgi Sisteminde Veri Deðerlendirmesi

Askerlik Durumu: Muaf

Ýstendiðinde referans saðlanacak ve daha detaylý CV gönderilecektir.

GSM: 0 543 573 12 64             

E-Mail: harita.06@hotmail.com
kutu
LÝHKABDER WEB
Üye
*

Teþekkür sayýsý: 0
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 9

« Yanýtla #1 : 02 Temmuz 2010, 19:25:34 »

Merhabalar

Ýþ ilaný için Türkiye çapýnda yeni oluþan ve bir çok istihdam saðlayacak olan LIHKAB bürolarýna baþvurmanýzý öneririz. Bunun için en kolay yol LÝHKABDER aracýlýðý ile web sayfamýza üye olup bilgilerinizi býrakýrsanýz size uygun iþ bulma olasýlýðýnýz artacaktýr.

http://www.likhabder.org.tr

Lütfen adresini ziyaret edin..

Kolay Gelsin

Lisanslý Harita Kadastro Mühendisleri ve Bürolarý Derneði
LÝHKABDER,  Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Bulvarý Zafer Meydaný No:7/12 Kýzýlay Çankaya/Ankara
Tel:+90 554 965 0970
http://www.lihkabder.org.tr
Sayfa: [1]   Yukarý git
Yazdýr
Gitmek istediðiniz yer: