Hoþgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriþ yapýn veya kayýt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya týklayýn.

Kullanýcý adýnýzý, parolanýzý ve aktif kalma süresini giriniz
HARITA FORUM - Turkiyenin, Genis Kapsamli Harita Konusulan Bilgi Paylasim Merkezi...
Sayfa: 1 2 [3] 4 5   Aþaðý git
Yazdýr
Gönderen Konu: ÝSTEK GÖRÜÞ VE ÖNERÝLER...  (Okunma Sayýsý 7227 defa)
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
krm
Üye
*

Teþekkür sayýsý: 45
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 105

WWW E-Posta
« Yanýtla #20 : 04 Þubat 2009, 11:19:40 »

elimde batimetrik ölçümlerle ilgili çok güzel datalar var echosounder ile alým ve deðerlendirme hakkýnda bilgiler ekleyelim biraz

Kerem YÜKSEL
DOÐA OPTÝK ELEKTRONÝK LTD. ÞTÝ.
GPS BÖLÜMÜ
ANKARA (312) 438 49 05-06
info@dogaelektronik.com
FDT
Emektar

Teþekkür sayýsý: 76
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 199

« Yanýtla #21 : 04 Þubat 2009, 13:03:28 »

Hangi baþlýk altýnda olabilir peki ?
yasarsolakxyz
Yaþar SOLAK
Yönetici

Teþekkür sayýsý: 145
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 528

« Yanýtla #22 : 04 Þubat 2009, 14:34:43 »

Yasar kardesim yený býr bolumde echosounder ýcýn acalým ýstersen cunku meslegýmýzde cok fazla býlýnmeyen býr konu bu olcum ve degerlendýrme olarak bu konuda yardýmcý olabýlecegýmý dusunuyorum

Kerem kardeþim, Mühendislik Uygulamalarý bölümüne Mühendislik ölçmeleri diye bi bölüm açalým ozaman. Paylaþýmlarý o böþümde yaparsýn. Kolay gelsin iyi çalýþmalar...

Harita Yüksek Mühendisi
Kýrþehir Kadastro Müdürlüðü
yasarsolakxyz
Yaþar SOLAK
Yönetici

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

« Yanýtla #23 : 04 Þubat 2009, 16:59:24 »

elimde batimetrik ölçümlerle ilgili çok güzel datalar var echosounder ile alým ve deðerlendirme hakkýnda bilgiler ekleyelim biraz

Kerem kardeþim Mühendsilik ve Yükseklik Ölçmeleri isimli bölüm açýlmýþtýr. Konu ile ilgili paylaþýmlarýný o bölümde yapabilirsin..

Ýyi çalýþmalar...

http://www.haritaforum.com/index.php/board,136.0.html

Harita Yüksek Mühendisi
orgeneral
Üye
*

Teþekkür sayýsý: 1
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 4

E-Posta
« Yanýtla #24 : 22 Mayýs 2009, 12:16:36 »

Öncelikle tebrik ederim. Harita Forum iyi düþünülmüþ ve bizim için çok önemli bir paylaþým forumu olacaðýna inancým çok. Katýlým çoðaldýkça forum daha da zevkli bir hale gelecektir.
Þuanki sistem nasýl bilmiyorum ama benim istediðim bir konuya cevap yazdýktan sonra baþka birisi o konuya cevap yazarsa önceki kiþiye e-posta yoluyla bunun bildirilmesi. Böylece forumu takip etmek çok daha kolay olur. Ve katýlým da artar. Örnek olarak forumdonaným haber. Gülümse
hiuzun
Halil Ýbrahim UZUN
Yönetici

Teþekkür sayýsý: 265
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 1132

« Yanýtla #25 : 22 Mayýs 2009, 12:33:27 »

Öncelikle tebrik ederim. Harita Forum iyi düþünülmüþ ve bizim için çok önemli bir paylaþým forumu olacaðýna inancým çok. Katýlým çoðaldýkça forum daha da zevkli bir hale gelecektir.
Þuanki sistem nasýl bilmiyorum ama benim istediðim bir konuya cevap yazdýktan sonra baþka birisi o konuya cevap yazarsa önceki kiþiye e-posta yoluyla bunun bildirilmesi. Böylece forumu takip etmek çok daha kolay olur. Ve katýlým da artar. Örnek olarak forumdonaným haber. Gülümse

profilinizde bulunan solda "haberdar edilme" menüsünü kullanarak isteðinize göre seçenekleri ayarlayabilirsiniz. bu özellik hemen hemen tüm forumlarda mevcuttur zaten.

Halil Ýbrahim UZUN
Harita Mühendisi
Çorumgaz Doðalgaz A.Þ.
Çorum
orgeneral
Üye
*

Teþekkür sayýsý: 1
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 4

E-Posta
« Yanýtla #26 : 24 Mayýs 2009, 20:58:05 »

Konuya atýlan mesajlarda sadece "ilkinde" haber ver.

Bu seçenek zaten aktif olarak iþaretlenmiþ. Ama mesaj gelmiyor.  yardým
yasarsolakxyz
Yaþar SOLAK
Yönetici

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

« Yanýtla #27 : 24 Mayýs 2009, 21:10:54 »

Konuya atýlan mesajlarda sadece "ilkinde" haber ver.

Bu seçenek zaten aktif olarak iþaretlenmiþ. Ama mesaj gelmiyor.  yardým

Herhangi bir bölüm veya konu içerisindeyken sað alt kýsýmda haberdar et butonuna týklayarak, konuya veya bölüme yeni mesaj yazýldýðýnda e-mail yolu ile haberdar edilebilirsiniz.

Ýyi çalýþmalar ..

Harita Yüksek Mühendisi
salih
Üye
*

Teþekkür sayýsý: 0
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 2

« Yanýtla #28 : 24 Haziran 2009, 16:02:50 »

önce böyle bir form hazýrladýðýnýz için teþekkür ederim. mesleðe þenörlükten baþladým. þu anda nivoculuk yapýyorum. benim ricam yeni baþlayanlar için konular içeren sayfalar olsun. mesela þenörlük nivoculuk, alet operatörlüðü, topoðraflýk herbirinin bilmesi gerekenler.neler yaparlar. kýsacasý okullu olmayýp alaylýlar içinde bilgi ve varsa kurslar. þimdiden teþekkürler.
salih
Üye
*

Teþekkür sayýsý: 0
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 2

« Yanýtla #29 : 21 Aðustos 2009, 10:46:50 »

önce böyle bir form hazýrladýðýnýz için teþekkür ederim. mesleðe þenörlükten baþladým. þu anda nivoculuk yapýyorum. benim ricam yeni baþlayanlar için konular içeren sayfalar olsun. mesela þenörlük nivoculuk, alet operatörlüðü, topoðraflýk herbirinin bilmesi gerekenler.neler yaparlar. kýsacasý okullu olmayýp alaylýlar içinde bilgi ve varsa kurslar. þimdiden teþekkürler.
vaybe iki aydýr bir cevap yok!!!!!!!!!!!
Sayfa: 1 2 [3] 4 5   Yukarý git
Yazdýr
Gitmek istediðiniz yer: