Iyi gunler ;
Arazi ölçüm cihazlarý sektöründe faaliyet göstermek amacý ile kurulan þirketimiz;
inþaat proje uygulamalarý, mimarlýk arazi ölçüm ve aplikasyon iþleri, haritacýlýk, maden ve orman mühendisliði,bina içi ve dýþý dekorasyon sektöründe kullanýlan farklý marka ve modellerdeki
Total Station,GPS,Teodolit,Dijital Nivo,Lazerli Nivo,Klasik Nivo,Makina Otomasyon Sistemleri,Lazerli Mesafe Ölçerler,Lazerler ve tüm bu cihazlarýn ekipman ve aksesuarlarýnýn
satýþýný ,satýþ sonrasý destek ve eðitim hizmetlerini vermektedir. sonsuz eðitim, yedek parça ve ekipmanlarý ile desteklenen teknik servisimiz farklý marka ve modellerdeki ürünlerin genel bakýmý ,kalibrasyonu,tamir,onarým ve eðitim hizmetleri vermektedir.Ayrýca bu bölümde yer alan eðitimlerini yurt dýþýnda tamamlamýþ baþarý ile sertifikalarýný almýþ teknik kadrosu ile özellikle satýþ sonrasý hizmet ve eðitim konularýna çok büyük önem vermektedir.
yardýmci olabilecegimiz konular (kullaným klavuzu,aksesuar,teknik destek,harita vb ) olursa lutfen iletiþime geçiniz.
Saygilarimizla
Zehra AGGEDIK
LINETECH MÜHENDISLIK
Atatürk Cad.Ergün Ýþ Merkezi Kat:4 Daire:10 MALATYA
Tel:0422 323 9398
05072744182
www.line-tech.com.trwww.geo-bilim.com