Hoþgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriþ yapýn veya kayýt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya týklayýn.

Kullanýcý adýnýzý, parolanýzý ve aktif kalma süresini giriniz
HARITA FORUM - Turkiyenin, Genis Kapsamli Harita Konusulan Bilgi Paylasim Merkezi...
Sayfa: [1]   Aþaðý git
Yazdýr
Gönderen Konu: GPS Ölçüsü  (Okunma Sayýsý 1220 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mlh_nutty
Üye
*

Teþekkür sayýsý: 1
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 1

« : 18 Haziran 2009, 15:25:28 »

Merhabalar,

Çok sýk olmamakla beraber Türkiye'nin çeþitli bölgelerinde GPS Ölçüleri gerçekleþtirmekteyiz.
Daha önceden GPS Kontrollerinin Genel Müdürlük Bünyesindeki GPS Þubesindeki kontrolleri belli bir rutine kavuþtuðu için sorunlar hýzlý ve iyimser yaklaþýmlarla çözülebiliyordu.
 Kontrollerin Kadastro Bölgelerine devredilmesinden sonra Sorumlu Mühendis arkadaþlarýmýzýn farklý yorumlarý ve yaklaþýmlarý ciddi sorunlara yol açmakta.
Özellikle Antalya Bölgesinde çalýþmalar yapmak çok can sýkýcý. 3-4 adet C4 Noktasýnýn bile  TUTGA -C1 Mantýðýnda irdelenmesi, yönetmeliklerin baþka hiçbiryerde yorumlanmayan þekilde yorumlanmasý ve dahi bunda ýsrar edilmesi çok anlamsýz.
Bu konu da meslek içi eðitim ve gerekirse ek açýklayýcý resmi yazýlarla kontrol personelinin kalifikasyonunun arttýrýlmasý çok yararlý olacaktýr kanaatindeyim.

alp
Üye
*

Teþekkür sayýsý: 0
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 1

E-Posta
« Yanýtla #1 : 20 Ekim 2009, 14:39:06 »

evet
omersalgin
OMER SALGIN
Genel Moderatör

Teþekkür sayýsý: 66
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 62

osalgin@hotmail.com omersalgin@yahoo.com
E-Posta
« Yanýtla #2 : 21 Ekim 2009, 18:46:04 »

Biz TKGM Geodezi Subesi olarak her yil rutin egitim programimizi yapiyoruz. Ayrica yil icinde talep olmasi halinde de talepte bulunan bolgeye ozel egitim vermekteyiz.

Sorunlari genel yazmissiniz isterseniz burdan isterseniz ozelimden paylasabilirsiniz. Ortada bi yanlis anlasilma var ise gidermeye calisalim.

Omer SALGIN
Geodezi Sube Muduru
Tel : 0 312 463 12 00   
Cep : 0 505 689 95 96
mail: osalgin@gmail.com
msn: osalgin@hotmail.com

Omer SALGIN
Harita Yuksek Muhendisi
Geodezi Sube Muduru
Tapu ve Kadastro Genel Mudurlugu
ANKARA
Sayfa: [1]   Yukarý git