Hoþgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriþ yapýn veya kayýt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya týklayýn.

Kullanýcý adýnýzý, parolanýzý ve aktif kalma süresini giriniz
HARITA FORUM - Turkiyenin, Genis Kapsamli Harita Konusulan Bilgi Paylasim Merkezi...
Sayfa: [1] 2 3   Aþaðý git
Yazdýr
Gönderen Konu: Þirketler Hakkýnda Yapýlan Eleþtiriler  (Okunma Sayýsý 6886 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sello
Üye
*

Teþekkür sayýsý: 6
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 2

E-Posta
« : 20 Mayýs 2009, 23:51:33 »

arkadaþlar dikkat.Muðla'ya baðlý AYDIN ÝNÞAAT ve Ankaraya baðlý AYTÜRK ÝNÞAAT  isimli firmalarýn iþ tekliflerine yada iþ ilanlarýna sakýn baþvurmayýn.aytürk inþ.aydýn inþ.'ýn yan firmasý oluyor.ben bu firmalarda 3 ay çalýþtým ve kesinlikle paramý alamadým.bu firmalar bitik durumda arkadaþlar.Ankara firmasý olan MBA ÝNÞAATTA lütfen dikkatli olalým.ve bu konularda birbirimizi uyaralým.biz emekçilerin birbirimizden baþka dostu yok.emeðimize kimsenin aldýrdýðýda yok.kolay gelsin.

(bu yazýyý tamamen iyi niyetle yazdým,ben yandým baþkalarýda yanmasýn istiyorum)
« Son Düzenleme: 07 Temmuz 2010, 09:47:50 Gönderen: hiuzun » Logged
sahra_24
Üye
*

Teþekkür sayýsý: 2
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 4

E-Posta
« Yanýtla #1 : 21 Mayýs 2009, 16:47:08 »

TEOMAN NAZÝF UNSUR adý ile iþveren olursada dikkate almayýn arkadaþlar kendi adý ile kurduðu 3 þirket ekin -1 harita ,tetra harita ve þu anda antalya alanya da  kadastro ihalesine baþladýðý yeni ismi ile yön mühendislik bu 3 þirket ten gelen iþ ilanlarýný da dikkate almayýn benim 3 aylýk alacaðým var benimle birlik te tanýdýðým 10 kiþinin daha ayný þekilde 5 ay olanlar dahi var kiþi tabela alýr gibi þirket ismi alarak ihale alýyor ve çalýþtýrdýðý insanlarýn parasýný vermiyor bilginize..
asungur77
Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 3

E-Posta
« Yanýtla #2 : 26 Mayýs 2009, 16:23:06 »

Teoman Nazif Ünsür'den benim de alacaðým var arkadaþ haklý.Sakýn dikkate almayýn.Hele bayansanýz daha dikkatli olmanýzý öneririm.
« Son Düzenleme: 07 Temmuz 2010, 09:48:56 Gönderen: hiuzun » Logged
seyitahmetyýldýrým_66
Üye
*

Teþekkür sayýsý: 0
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 3

E-Posta
« Yanýtla #3 : 15 Temmuz 2009, 12:18:11 »

arkadaslar trabzon   samsun da bulanan yapý tek insaat a.þ dýye býr fýrmaya kesýnlýkle gýtmeyýn 6 aydýr para alamýyoruz iþ bsvurularýný dýkkate almayýn tesekkur ederým
teko_zayo
Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 7

E-Posta
« Yanýtla #4 : 02 Aðustos 2009, 07:02:28 »

teþekür ediyorum uyarýlarýnýz için bana tetra inþ teklif geldi ama ben teklifi red ettim...
gençharitacý
Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 2

« Yanýtla #5 : 12 Aðustos 2009, 23:00:02 »

KAYSERÝ'DEN GÖKÇEN ÝNÞAAT adlý þirketin ilaný teklifi neyi olursa onlara da itimat etmemenýzý tavsiye ederim maaþ ödemeleri ya hiç yapýlmýyor yada 6*7 ay sonra yapýlýyor haberiniz olsun iii calýsmalar.
derya_45
Üye
*

Teþekkür sayýsý: 1
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 1

E-Posta
« Yanýtla #6 : 18 Aðustos 2009, 14:37:17 »

benimde  hala o adam da alacagýmvar adým derya çagýlcý ben ve arkadaþlarým  onu yarýn mahkemeye veriyoruz 
denizkýzý
Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 1

« Yanýtla #7 : 25 Eylül 2009, 12:54:19 »

Peynir Peynir Peynir size gülüyorum arkadaþlar hakkaeten kedi ermediði ete mýndar dermiþ sizinkýde ona benziyor TEOMAN NAZÝF ÜNSÜR dedýðiniz kiþiyle ben 6 yýl çalýþtým þuandada tkgm genel müdürlüðündeyim kontrol mühendisi olarak o ýnsanda hiç kimsenin alacaðý kalmamýþtýr ayrýca þirketlerde deiþtiriyor dediðiniz anlam veremiyorum hakkaten öle biþey yok çünkü ayrýca ben bir bayaným lütfen bari hakaret ediyosunz çamur atmayýn neyse nede olsa sanal alenm sizi kaale alan insanlarada gülüyorum Peynir Peynir
sahra_24
Üye
*

Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 4

E-Posta
« Yanýtla #8 : 25 Eylül 2009, 13:53:12 »

madem bu kadar iddaalýsýn biz yalan söylüyoruz o zaman açýk kimliðini verde insanlar sana inansýn senin bahsettiðin adamla 6 yýl çalýþmýþ olman mümkün deðil çünkü kendisi sadece ihaleli kadastro iþlerinde çalýþtýrýyor insanlarý ben sana alacaðý olan esnafýndan tut hizmetlisine mühendisine teknikerine kadar parasýný zorla almýþ yada hala alacaklý benim gibi en az 50 kiþi ile görüþtürebilirim seni sen kimsin bilmiyorum ama insanlarý yanlýþ yönlendirme tabi herkes bunu yaþayarak öðrenebilir ama meslektaþýz biz birbirimizi uyarmak bizim görevimiz ayrýca ben TKGM ye de çok geldim teoman bey in tkgm de eski bir bayan elemaný olsaydý muhakkak bizi tanýþtýrýrdý.Kendine gül bence o adamý tanýyan tanýyor senin yazdýklarýný ise kimse yemedi Gülümse
general
Üye
*

Teþekkür sayýsý: 1
Çevrimdýþý Çevrimdýþý

Mesaj Sayýsý: 13

E-Posta
« Yanýtla #9 : 04 Ekim 2009, 20:46:02 »

sevgili arkadaþlar güzel söylüyorsunuz..harita piyasasýný kim bu hale getirdi hiç düþündünüzmü..ben 28
yýllýk topoðrafým.bizim zamanýmýzda çalýþmaya gidenler bir eli yaðda bir eli balda bir vaziyetteydik.ama ne zamanki ihale sistemi deðiþti..%80 lere hatta daha fazlasýna kýrýmla ihale alýnýr oldu insanlar dolandýrýlmaya baþladý..bunu kim bu hale getirdi sanýrým anladýnýz..buna tepkimiz ne oldu pekii seyirci
kalýndý..hatta o % 80 li iþler yapýldý.olacaðýda oydu ortak hareket etmeden yoksun olduðumuz sürece
ve ihale sistemi bu halde sürdüðü sürece daha çoook dolandýrlýp aç kalacaðýz..tercih sizin...herkese iþ dolu bir yaþam diliyorum...
Sayfa: [1] 2 3   Yukarý git
Yazdýr
Gitmek istediðiniz yer: